Kompagnier synonym

Synonymer for KOMPAGNI – Krydsord

Synonymer for KOMPAGNI

Synonymer for kompagni · underafdeling, · enhed, · batteri, · handelsfirma, · korps, · etablissement, · firma, · forening, …

Liste over synonymer til det ord KOMPAGNI og 30 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonym for Kompagni – Synonymbog.com

Synonym for Kompagni

Vi fandt 58 løsningsforslag for ordet KOMPAGNI som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til KOMPAGNI. Det er muligt at få …

Beskrivelse og synonymer for ordet Kompagni

KOMPAGNI – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Betydninger ; 1. større handelsfirma ; 2. militær enhed på 100-250 mand indgår organisatorisk i en bataljon. Synonym underafdeling Se også eskadron batteri ; 3.

kompagni — Den Danske Ordbog – Ordnet

Mente du: kompagni … kammerat’, beslægtet med compagnie ‘kompagni’ • medejer af en virksomhed; person man er gået i kompagniskab med partner …

kompagnon — sproget.dk

Se definitionen af ‘kompagni’. Se også udtalen, synonymer og grammatik. Gennemse anvendelseseksemplerne ‘kompagni’ i den store tekstsamling for dansk.

kompagni – dansk definition, grammatik, udtale, synonymer og …

MOTORORDONNANS-. KOMPAGNI. 6033. Tilbage til KOMPAGNIER OG SKOLER ved HJVR VI … Synonym. Oprindelse/ fabrikat. Anvendelse. Nationalitet. Årgang, 1949-1974.

HJVK 6033 MOTORORDONNANS HISTORIE

7. jul. 2010 — … men det er kompagniets Bournonville-tradition fra den romantiske … ballet Napoli er nærmest blevet synonym med Den Kongelige Ballet.

Den Kongelige Ballet – Den Store Danske – lex.dk

Den Kongelige Ballet | lex.dk – Den Store Danske

1. apr. 2021 — Apple elsker synonymer. Og det bør du også gøre. … Så lad os dykke lidt ned i synonymordbogen sammen med Cook og kompagni.

Den Kongelige Ballet, et af Europas ældste balletkompagnier. Den Kongelige Ballet blev grundlagt længe før August Bournonville, men det er kompagniets Bournonville-tradition fra den romantiske periode, der især har givet den sit eget ansigt. Da Det Kongelige Teater åbnede på Kongens Nytorv i 1748, var balletten med fra begyndelsen. Franske og italienske balletmestre vekslede, og balletten fik i 1771 en skole, som stadig fungerer.

Lær af Apples synonymer og skriv bedre – Rasmus Vestergaard

Resultater 1 – 4 af 4 fundet i søgningen “korps”: Korps. Kategori: (Synonymordbog.dk). Batteri Handelsfirma Kompagni.

Apple elsker synonymer. Og det bør du også gøre. Lær hvorfor og hvordan du bruger dem i dine tekster til at overbevise læseren.

korps Søgning – Find synonym – 2 – Synonymordbog.dk

Keywords: kompagnier synonym

E-mail: mail@tobiasehlig.dk